VIDEO: Trumpova odvjetnica najavila objavu „ogromne količine dokaza o izbornoj prijevari“

U razgovoru za Fox Business, Sidney Powell, bivša savezna tužiteljica i članica Trumpovog pravnog tima, najavila je objavu „ogromne količine dokaza o izbornoj prijevari“, te tvrdi kako je softver Dominion korišten za brojanje glasova bio namješten i ranije korišten za namještanje izbora u drugim zemljama.

Napomenula je da očekuje da se zbog svega toga otvori kriminalna istraga, a također je izjavila da bi većina dužnosnika u FBI-u u Uredu za domovinsku sigurnost trebala biti otpuštena jer nisu reagirali na dosadašnje optužbe o navodnoj izbornoj krađi.

Jedva čekam da objavimo sve dokaze koje smo prikupili o Dominionu, počevši od toga da je stvoren s ciljem namještanja izbornih rezultata u Venezueli za Huga Chaveza i potom korišten u drugim zemljama u istu svrhu, uključujući kod nas.

Imamo svjedočanstva ljudi koji su osobno bili prisutni na sastancima gdje se dogovaralo o svemu tome, počevši od izbora Huga Chaveza i kako je to funkcioniralo ondje, a potom su to isto vidjeli u našoj zemlji.

Pričamo o stotinama tisuća glasova. Predsjednik Trump dobio je ove izbore premoćnom većinom. Potrebno je otvoriti veliku kriminalnu istragu oko ove prijevare koja će utjecati na milijune glasača.

Ova prijevara organizirana je i sprovedena uz pomoć informatičkih divova, tvrtki iz društvenih medija, pa čak i medijskih tvrtki. Radi se o nečem puno većem nego što smo prvotno mislili, ali istjerat ćemo sve na vidjelo. Razotkriti ćemo ih svih.