Više od 31.000 znanstvenika smatra da je globalno zatopljenje politička izmišljotina

Više od 31.000 znanstvenika potpisalo je peticiju protiv političke agende koja se nalazi iza teorije o globalnom zatopljenju. Ovaj znanstveni konsenzus zagovara neophodnost ugljikovog dioksida i protivi se agendi iza zagovaranja teorije o globalnom zatopljenju, kojoj je cilj uništenje industrijske proizvodnje, centralizirano ekonomsko planiranje i globalne mjere oporezivanja. Ovi znanstvenici otvoreno su progovorili protiv prijevare o globalnom zatopljenju.

Peticiju, koja je popraćena znanstvenim istraživanjem, podupiru znanstvenici mnogih znanstvenih područja. Peticija upozorava da potpisivanje postojećih međunarodnih sporazuma koji su proizašli iz zagovaranja teorije o globalnom zatopljenju, predstavljaju financijski teret građanima svojih zemalja, kradu nacionalni suverenitet, i ograničavaju proizvodnju energije.

Pismo Fredericka Seitza, predsjednika Američke nacionalne akademije znanosti, popratilo je peticiju, a u njemu Seitz upozorava na površnost teorija o štetnosti ugljikovog dioksida. Ugljikov dioksid je jedna od osnovnih komponenti života, a ne opasni zagađivač kojeg treba odstraniti iz atmosfere. Njegovo pismo upozorava na opasnosti koje prijete SAD-u potpisivanjem raznih međunarodnih sporazuma, koji ograničavaju energetsku neovisnost i konfisciraju bogatstvo države.

Peticija poziva nadležne da odbace Protokol iz Kyota, potpisan 1997. godine, kao i slične sporazume. Uklanjanje stakleničkih plinova poput ugljikovog dioksida bi jednostavno naštetilo planetu, oduzimajući mu ključni element kojeg biljke koriste za preživljavanje. Ako je ugljikov dioksid toliko loš za planet, zašto korisnici staklenika kupuju CO2 generatore kako bi povećali proizvodnju u staklenicima?

Peticija, zajedno s pratećim istraživanjem, razbija mit o tome da će predviđena razina ugljikovog dioksida izazvati katastrofalno zagrijavanje Zemljine atmosfere i klimatološke poremećaje. Dokazi zapravo govore u korist stakleničkih plinova, koji su potrebni biljnom svijetu.

Peticija zatim kritizira agendu globalnog zatopljenja, te kaže da će ona spriječiti napredak znanosti i tehnologije diljem svijeta. Iako znanstvenici ne osporavaju postojanje zagađenja i potrebu za očuvanjem okoliša, stoje iza tvrdnje da je teorija o globalnom zatopljenju većim dijelom obična izmišljotina osmišljena s određenim političkim ciljevima vladajućih elita, te da bi se trebalo pozabaviti stvarnim uzrocima zagađenja u svijetu.

Izvor: Natural News