Vođa židovske organizacije traži zaštitu Židova zbog „neo-nacista“ koji ih „namjerno“ žele zaraziti korona virusom

Tradicionalna hiper-paranoja najvećih svjetskih egocentrika željnih pažnje.

Ronald Lauder, predvodnik supremacističke organizacije Svjetski židovski kongres (WJC) uputio je zahtjev američkoj Nacionalnoj gardi da zaštiti Židove u New York Cityju od „neo-nacista“ i „bijelih supremacista“ koji su se navodno „urotili“ kako bi Židove zarazili korona virusom, prenosi Jerusalem Post.

FBI je je nedavno objavio kako se navodno „neo-nacisti“ i „bijeli supremacisti“ pripremaju za širenje korona virusa kojim žele zaraziti Židove i policajce.

Paranoični Lauder se promptno pozvao na tu tvrdnju te izjavio:

Od FBI-ja smo saznali da neo-nacisti i bijeli nacionalisti lutaju ulicama New Yorka i okolnim zajednicama želeći zaraziti Židove i policajce potencijalno smrtonosnim koronavirusom pljujući im u lice. Ova groteskna taktika izraziti je podsjetnik da iako je ta pandemija nova, antisemitizam – najstarija bolest u povijesti – nije.

Kada se Nacionalna garda aktivira u New Yorku za rješavanje pandemije, u židovske četvrti treba smjestiti neke članove vojske kako bi se spriječila svrhovita zaraza židovskih stanovnika New Yorka. Potrebne su hitne mjere za zaštitu ranjivih od antisemitskog nasilja.

Izraelski list naveo je kako čitava vijest o „neo-nacističkim širiteljima korone“ došla od američke medijske kuće ABC News koja je objavila FBI-jeve tvrdnje.


ADL tvrdi kako u zemljama s najviše bijelaca ima i najviše antisemita


ABC News tako je naveo kako su u međusobnim porukama „neo-nacista“ otkrili ohrabrivanje članova da koriste boce za špricanje napunjene zaraznim tjelesnim tekućinama kako bi napali policiju i Židove.

Zanimljivost je da je nedavno i pro-židovska klevetnička Anti-defamacijska liga (ADL) od američkog Kongresa zatražila 60 milijardi dolara za „hitnu stimulacijsku potporu“ za sebe i 200 drugih „neprofitnih“ organizacija u SAD-u.

Prema financijskom izvještaju iz 2018., ADL je imao preko 92 milijuna dolara vrijednu imovinu.

Glavni razlog ADL-a je želja da se zadrže trenutnih 12 milijuna zaposlenika „neprofitnih“ organizacija koji u proračunima svih zemalja svijeta predstavljaju najobičniji trošak te su čisto oličenje beskorisnosti i izazivanja društvenih nemira.