Vodič WHO-a: „Novorođenčad ima seksualne osjećaje“, a djecu treba podučavati masturbaciji i rodnom identitetu

Poznato je i da brojni pedofilski „znanstvenici“ tvrde da su djeca od najranije dobi sklona seksualnim užicima.

Foto: Fabrice Coffrini / AFP

Vodič europskog ogranka Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i njemačkog Saveznog centra za zdravstveno obrazovanje nudi smjernice o seksualnoj edukaciji u Europi (!), a namijenjen je zakonodavcima, obrazovnim i zdravstvenim djelatnicima. U njemu se savjetuje da se djeci već od 0-4 godine daju informacije o masturbaciji i drugim oblicima seksualnog zadovoljavanja, uz neizostavno učenje o rodnom identitetu.

WHO u podnaslovu „Progress of sexual development The first 10 years“ („Progres seksualnog razvoja u prvih 10 godina“) navodi:

Djeca imaju seksualne osjećaje čak i kao novorođenčad. Između druge i treće godine svojih života, oni otkrivaju tjelesne razlike među muškarcima i ženama. Tijekom tog razdoblja, djeca počinju otkrivati svoja tijela (masturbacija u ranom djetinjstvu, samo-stimulacija) i također mogu pokušati istraživati tijela svojih prijatelja (igrajući se doktora).

Djeca imaju seksualne osjećaje čak i kao novorođenčad.“ | Izvor: bzga-whocc.de

Ne treba ni podsjećati da prvi dio ovog isječka izrazito podsjeća na tvrdnje nekih „znanstvenih“ zagovornika pedofilije koji su djeci najranije dobi pripisivali osjećaje seksualnog zadovoljstva, ne bi li pedofiliju promovirali kao nešto normalno, poželjno i zabavno.

U istom vodiču među preporukama za „razvoj dječje seksualnosti“, navodi se i savjet da se djecu staru između 0 i 4 godine podučava i informira o masturbaciji.

Preporuke za djecu između 0 i 4 godine starosti, među kojima je i ona o masturbaciji. | Izvor: bzga-whocc.de

Djecu bi se također trebalo ohrabriti da „steknu svijest o rodnom identitetu“ i da im se da „pravo da istražuju rodne identitete.

U razdoblju između 4. i 6. godine, WHO savjetuje da se djeci „pruže informacije o istospolnim zajednicama“ i da se „djeci pomogne u razvoju poštovanja različitih normi po pitanju seksualnosti.