Sve veći broj djece liječi se zbog ogromnog apokaliptičnog terora i propagiranja „ekološke propasti“ dok već umobolni klimatski histreričari šire strah, posebice mađu mladima.

Prosvjedi skupina kao što su Extinction Rebellion, nedavni požari u Amazoni i apokaliptična upozorenja tinejdžerske aktivistice Grete Thunberg potaknuli su ‘tsunami’ mladih koji traže pomoć“, objavio je dopisnik lista Daily Telegraph.

Puno roditelja dolazi na terapiju s djecom tražeći pomoć i to je znatno eskaliralo“, rekla je psihoterapeutkinja Caroline Hickman iz Saveza klimatske psihologije (CPA).

Simptomi su isti [kao klinička anksioznost], osjećaji su isti, ali uzrok je drugačiji“, rekla je. „Strah od ekološke propasti – da ćemo svi umrijeti.

Nalet psihološke traume zbog globalnog zagrijavanja ne bi trebao biti iznenađenje, budući da klimatski histeričari namjerno koriste zastrašujuće izraze zbog izazivanja emotivnih reakcija, što je jedna od poznatih psiholoških metoda kontroliranja mase.


Rebranding: „Klimatske promjene“ nisu dovoljno zastrašujuće, pa se uvodi termin „klimatska kriza“


U srpnju 2018., gradsko vijeće Berkeley u Kaliforniji donijelo je rezoluciju kojom je u svijetu proglasilo „klimatsku izvanrednu situaciju“, nazivajući je „najvećom krizom u povijesti“ nakon što je potaknula sjećanja na Drugi svjetski rat.

Sljedećeg mjeseca, magazin Salon objavio je da je vrijeme za „početak panike“ zbog „klimatskih promjena.“

Vrijeme je da panično gledamo na globalno zagrijavanje“, napisao je Matthew Rozsa, suradnik Salona. „Zapravo, pravi oblik panike je već uvelike tu.“

Marksistički naklonjen list The Guardian objavio je ažurirane informacije iz službenog internog vodiča namijenjenog zaoštravanju vlastite propagande o „klimatskim promjenama“ kako bi alarmirali čitatelje i motivirali ih na akciju.

Umjesto ‘klimatskih promjena’, preferirani pojmovi su klimatska kriza, kriza ili slom’ te je ‘globalno zagrijavanje’ favorizirano ispred ‘globalnog zatopljenja‘, iako izvorni pojmovi nisu zabranjeni“, navodi list.


Klimatski histeričari u potrazi za „globalnim zatopljenjem“ zaglavili u ledu, pa ih morali spašavati


Na primjer, fraza ‘klimatske promjene’ zvuči prilično pasivno i nježno kad je ono o čemu znanstvenici razgovaraju katastrofa za čovječanstvo“, rekla je Katharine Viner, glavna urednica The Guardiana i čvrsta vjernica u nadolazeću klimatsku apokalipsu.

Dok klimatski histeričari sve više pokušavaju zastrašiti ljude da postanu nekakvi bezglavi besciljni „eko-ratnici“, ne čudi da mladi kao rezultat toga trpe dodatni psihološki pritisak, jer ne posjeduju kritičku sposobnost razmišljanja, tehnička znanja i logiku kojisu potrebni za odvajanje činjenica od iluzija i lažne propagande.

Kada vam se putem masmedija neumorno serviraju jednolične laži, one ubrzo postaju „istina“, a mladi koji čuju da će svijet nestati ili da će ljudska civilizacija živjeti još samo deset godina, skloni su u to povjerovati.

Savez za klimatsku psihologiju rekao je kako su se djeci koja se žale na eko-anksioznost davali psihijatrijski lijekovi. Grupa se sada zalaže za službeno priznanje eko-tjeskobe kao psihološkog fenomena.


Apokaliptična predviđanja o porastu razine mora bila su potpuno pogrešna


Hickman je rekla da bi roditelji trebali naučiti koristiti blaži jezik u razgovoru sa svojom djecom o „globalnom zatopljenju“.

Ono što ne želite je da se dijete sruši u jamu depresije govoreći: kakav je smisao ići na sveučilišteili koji je smisao polaganja ispita, za koje sam čuo da djeca govore“, tvrdi Hickman.

Više nego očito jest da će pored raznoraznih klimatskih profitera od „klimatskih promjena“ profitirati i farmaceutska industrija te razni psiholozi i psihijatri.

Rezultati globalne prijevare i histerije već su jasno vidljivi – „klimatski histeričari“ sposobni su tek za bezglavo lutanje i besmislene prosvjede i nametanje ultimatuma, dok nitko ne nudi nikakvo racionalno rješenje za izmišljeni problem koji je nastao navodno samo čovječjim djelovanjem.

Umjesto racionalnog, logičnog okretanja povećanoj brizi za okoliš, danas su glave mladih ispunjene apsurdnim utopijskim fantazijama o svijetu kakav se ne može ostvariti preko noći nikakvim sredstvima. O krajnje maloumnim i umobolnim posljedicama apokaliptične propagande da više ne trošimo riječi:

Na švedskoj televiziji predložen kanibalizam za „spas klime“

Švedski „istraživači“ tvrde kako su najveći zagađivači okoliša djeca: Jedno dijete našteti okolišu više od automobila

Osnivač Zelenih u Francuskoj: „Trebali bi ograničiti naš natalitet kako bi primili imigrante“

Švedska profesorica predlaže da se ljubimci prebace na vegansku prehranu kako bi se zaustavile „klimatske promjene“

Klima-histeričarka: „Riješimo se džukela“ jer one uzrokuju „klimatske promjene“