Žena od 318 kilograma želi postati najteža žena na svijetu

Žena koja već teži 318 kilograma kaže da neće biti zadovoljna dok ne postane najdeblja žena na svijetu. Planira dostići 445 kilograma.

 

Ova krajnje pretila dvadesetsedmogodišnjakinja kaže da želi biti toliko debela da se ne može ustati iz kreveta. Monica je inače model na erotskim stranicama sa krupnim ženama, te kaže kako je taj njen cilj seksualna maštarija njoj i njenom dečku koji ju neprestano hrani.

Sid, dvadesetpetogodišnjak kojeg je Monica upoznala preko interneta, provodi dane kuhajući za Monicu, te hraneći ju kroz cijev.

Ako uspijem, osjećat ću se kao kraljica, Sid će se u potpunosti brinuti za mene, to je seksualna maštarija za mene i njega. Puno smo pričali o tome. Već sad mi treba pomoć da se ustanem sa kauča i odem u krevet.“

Unatoč svojim čudnovatim planovima, par namjerava imati i djecu, koju Monica  namjerava odgajati iz kreveta.

Monica je cijeli život bila pretila, a pred samo dvije godine spremala se za barijatrijsku operaciju. No, u zadnji trenutak se predomislila i odlučila prihvaiti svoju debljinu.

Od kada su se upoznali, unazad četiri mjeseca, Monica je dobila 25 kilograma, dnevno unoseći u sebe 8.000 kalorija. Nada se da će doći do te težine da neće biti u stanju ništa učiniti sama, što znači da će ju Sid morati hraniti, čistiti i oblačiti ju. To je njezin plan kojeg namjerava ostvariti u narednih pet godina.

Okolina uglavnom kritizira taj njihov odnos, posebno njena majka Terri, ali kažu da ih to neće spriječiti u njihovima namjerama.

Izvor: Mirror