Žena zarađuje preko 100.000 dolara godišnje ponižavajući muškarce preko web kamere

38947_640

Za „samo“ 10 dolara po minuti, Ceara Lynch će vas verbalno vrijeđati preko web kamere. Lynch je „humiliatrix“, ženska osoba koja verbalno i psihološki ponižava muškarce koje to seksualno uzbuđuje. Da oko nas ima svakakvih seksualnih perverzija i fetiša nije nikakva novost niti više izaziva ikakvo čuđenje, međutim ono što je posebno interesantno u ovoj priči jest to da gospođica Lynch na račun toga zarađuje preko 100.000 dolara godišnje.

Njene usluge uključuju ponižavanja raznih oblika. Osim seansi koje provodi pred kamerom, Lynch u ponudi ima i prodaju raznih artikala poput smeća iz njene kupaonice ili pak bočice s njezinim urinom. Prema njenim riječima, jednom muškarcu prodala je bočicu s urinom za 250 dolara.

Skidanje pred kamerom čak niti nije u opisu njenog posla. Većinu mušterija uglavnom više zanimaju njena stopala nego tijelo.

S ovim biznisom započela je sa 17 godina, u međuvremenu se to pretvorilo u ozbiljan posao i karijeru kojom je kako kaže „prošle godine zaradila preko 100.000 dolara“. Sada ima 29 godina i kaže da je biti sam svoj gazda nešto neprocjenjivo, a uz to još i dobro zarađuje. Ako se slučajno pitate, njeni roditelji ju skroz podržavaju u tome što radi.

Izvor: KPTV