Zvjerstva ISIL-a: Samljeli tijela 250 djece u lokalnoj tvornici

isis-1

Teroristi ISIL-a ubili su 250 djece koristeći industrijske mješalice u tvornici kruha u sirijskom gradu Duma.

U zastrašujućem svjedočanstvu, Sirijka Alice Assaf, pričala je o tome što se događalo u Dumi, gradu kojeg su u kolovozu 2015. godine zauzeli teroristi ISIL-a. Na posebnoj meti su bili sirijski kršćani, kojih je prije rata u cijeloj državi bilo oko osam posto ukupne populacije.

Assaf je rekla: „Susjed nam je dotrčao reći da su odveli 300 djevojčica, odveli su ih u Dumu. Većina su bili kršćani a manji dio alaviti.

U tvornici je bilo šestero mladih ljudi koji su tamo radili, sve smo ih poznavali. Žive su ih bacili u peći i spalili.

250 djece su ubili u toj tvornici, ubacivali su ih u velike mješalice za tijesto. Najstarije je imalo četiri godine.

Kada se vojska približila gradu da bi napala džihadiste, teroristi su bacali djecu sa balkona kako bi upozorili vojsku da ne ulazi ili će nas sve pobiti.

https://www.youtube.com/watch?v=YQ2wQXTig4o

Brutalna ubojstva spomenula je i zastupnica Fiona Bruce u britanskom parlamentu.

Doktorica Isaac pokazala nam je video snimke razgovora sa sirijskim ženama i njihova svjedočanstva, pričala je sa ženama koje su svjedočile ubijanju vlastite djece od strane džihadista ISIL-a.

Izvješća o brutalnim ubojstvima dolaze nakon kampanje u kojoj ISIL sustavno želi izbrisati kršćane na tom području, a na udaru su im i alaviti te ostali šijtski muslimani.

Teroristi ISIL-a zauzeli su sirijski grad Al-Qaryatain u kolovozu 2015. godine, zarobivši lokalnih 300 kršćana i ubivši njih dvadesetoro koji su pokušali pobjeći.

Prije 2011. godine, i početka građanskog rata, sirijski kršćani sačinjavali su oko osam posto sirijske populacije koja je brojila 22 milijuna ljudi.

Izvor: Express, Mirror